tiistai 21. helmikuuta 2017

Ruokakriitikkojen tiistai

Tänään oli mielenkiintoinen päivä. Aloitimme Fenian kanssa työt puolilta päivin ja kävelimme yhdessä satamaan toimistolle. Katselimme yhdessä uuden Tribute-trailerin, Fenia preppasi minua illan valokuvaustehtävään ja esitteli muutenkin tapahtuman Instagramissa esitettäviä kuvia.

Kävimme Fenian kanssa toimiston vieressä olevassa Valokuva-museossa kierroksella. Siellä on tällä hetkellä menossa näyttely, joka kuvaa maailmassa olevaa pakolaisongelmaa. Valokuvat ovat todella pysäyttäviä ja koko pakolaistilanne käsittämätön. Pöyristyttävää, miten ihmisiä kohdellaan ja käsittämätöntä, että ihmisten pitää ylipäätään sotia. Huh huh.










Museosta kävelin Olympionille tapaamaan Melinaa. Lähdin hänen matkaansa tapaamaan viiteen eri ravintolaan kolmea ruokakriitikkoa, jotka maistoivat yhtä annosta jokaisessa ravintolassa. Minun tehtävänäni oli kuvata annos sekä kriitikot annoksen äärellä. Torstaina tehtävä jatkuu ja ensi viikolla on vielä kahtena päivänä kuvattavaa aiheen tiimoilta. Kuvat liittyvät festareiden Food vs. Food -osioon. Paikallisia ravintoloita mukana on yhteensä 20.




Iltani päättyi Valkoisen Tornin luokse, jossa ihailin kaunista auringonlaskua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti