torstai 23. helmikuuta 2017

Pop-up party

Eilinen päivä meni kauppoja kierrellessä, koska Fenialla oli niin kiire ja paljon tekemistä, ettemme ehtineet työskennellä yhdessä. 

Tämä torstai sen sijaan oli toimintaa täynnä.

Päiväni alkoi kymmenen jälkeen, kun hipsin frappén eli jääkahvin kanssa toimistollemme odottelemaan Feniaa. Kuvasin satamaa sen aikaa.




Lähdimme piakkoin Olympionille, koska siellä järjestettiin tänään lehdistötilaisuus  koskien dokumenttifilmifestivaaleja. Lehdistötilaisuuden jälkeen Olympionin ulkopuolella oli pop-up -tapahtuma, jossa Joonas soitti musiikkia, tarjoiltiin ruokaa ja mehua sekä jaettiin valkoisia I <3 CINEMA ilmapalloja. Minä kuvasin tapahtumaa. Lähdimme siitä takaisin toimistolle, jotta Fenia sai ottamistani kuvista kolme muokattavakseen ne Instagramiin.


Joonas Pop-Upissa töissä

Myöhemmin minulla oli vielä Melinan kanssa neljässä ravintolassa kuvauskeikka koskien tiistainakin ollutta Food vs. Food -tempausta. Aikataulu venyi hieman ja olin kotona vasta illalla yhdeksän jälkeen. Sain maistaa kolmea annosta ja voi veljet oli muuten herkullisia! Festivaaliannoksista on oma postauksensa tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti