tiistai 18. huhtikuuta 2017

Food vs. Food


RAVINTOLAT JA ANNOKSET


Apsenti 
σπανάκι τσιγαριστό με κουκουνάρι και σως με μπλε τυρ

By The Cook 
μοσχαράκι με μανιτάρια σε μαύρη μπύρα με πουρέ καρότου

 Thermaikos
 Λεπτοκομμένο συκώτι, ψημένο στην σχάρα, με σάλτσα από κόκκινο κρασί και βωλίτη

 Youkali
Καβουρμάς με πουρέ γλυκοπατάτας, ψητό μανούρι και σως καπνιστής πάπρικας

 Zythos Dore
δοκίμασε αρνίσια κεμπάπ σε πίτα , με σάλτσα γιαουρτιού, πάπρικα, ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι

 Sebrico
 Ταλιατέλες με άγρια μανιτάρια, πάστα φουντουκιού και φρέσκια μαύρη τρούφα

 Aglaia
Συκώτι μοσχαρίσιο με καραμελωμένα κρεμμύδια και ατζέμ πιλάφι 

 Extravaganza
  Ριζότο άγριων μανιταριών με κρέμα πορτσίνι, λάδι τρούφας και φρέσκια μαύρη τρούφα

 Mystilli
Κριθαρότο με καπνιστή μπριζόλα

 Acadimia
 κριθαρότο με ποικιλία μανιταριών και βούτυρο τρούφας

 Fanos tis polis
 Μποχτσαδάκια πολίτικα από μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο με μελιτζάνα στο φούρνο και γιαουρτοσάλτσα με δυόσμο και κόλιανδρο

 Hozeva
 ρεβύθια με σπανάκι

 Nea Folia
Σαλάτα λάχανο με καπνιστή πανσέτα Καρδίτσας, πιπεριά Φλωρίνης και σως ροδιού

 Masticha
 Γεμιστό κοτόπουλο στον φούρνο με σάλτσα ροδιού

Negreponte 
 Κεφαλογραβιέρα Κρήτης σε καταΐφι με μαρμελάδα πορτοκάλι

 Tserki
 Αυγά μάτια με καβουρμά Κομοτηνής, ημίσκληρο κασέρι Σοχού, σε τσέρκι από χειροποίητο κουλούρι Θεσσαλονίκης

 Zythos Ladadika
Κοτόπουλο τυλιχτό, γεμιστό με μανιτάρια, γραβιέρα και βυζαντινή σάλτσα ροδιού

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti